#Söndagsmasken: PTR Brightening Bubbeling Mask

av Malin
65 visningar 2 Minuter läsning

Jag fortsätter med masker av bubblande karaktär. Jag gillar verkligen hur de känns på huden och näste man till rakning är Peter Thomas Roth Brightening Bubbeling Mask.

peter thomas roth brightening bubbeling maskPeter Thomas Roth Brightening Bubbeling Mask, 629 SEK

Brightetning Bubbeling Mask är en ljusblå gelformula som snabbt förvandlas till ett skum på huden vid applicering. Det vita skummet indikerar att syre släpps in i huden tillsammans med en blandning av Vitamin E som är återfuktande, Röllikaolja som verkar inflammationshämmande och sårläkande, Lakritsrot som är antibakteriellt, Mango som är uppmjukande, Mjölon och Barkextrakt från Vita mullbär som har snabba och säkra blekningsegenskaper. Andra ingredienser är också Daggkåpa, Rödmalva, Citronmeliss, Gullviva, Ärenprins och Pepparmynta.

Masken ska ge huden ett omedelbart “uppiggande” resultat, hjälpa till att reducera synbara linjer och rynkor för att skapa ett mer lystergivet och hälsosamt utseende. På lång sikt hjälper den till att göra huden klarare och avgiftad.

Masken innehåller bland annat rätt mycket Cyclopentasiloxane (cyklisk silikon), kokamidpropylbetain (känd syntetisk allegren), Natriumhydroxid (frätande), PEG 40 (kan orsaka irritation och eksem), Ceteraeth-20 (lösningsmedel som irriterar ögon och hud) och alcohol denat.

peter thomas roth brightening bubbeling maskMasken varken känns på huden, försvinner så snabbt och jag har inte märkt någon skillnad. Nästan tvärt om, att jag blev torrare och stramare i huden än någonsin. Dessutom innehåller den så många ingredienser att t o m. jag inte orkar kolla upp alla. Nope, inget för mig.

Mycket skrik för lite ull här skulle jag säga.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer