MOTD: 32

av Malin
195 visningar 2 Minuter läsning

32 år. Är det nu man räknas som vuxen på riktigt? Jag ska erkänna att jag fortfarande inte vet hur man är när man är vuxen… Även om det är skönt att bli äldre och jag gillar liksom den jag är så vet jag fortfarande inte vad mitt syfte här i livet är. Vet du?

Innan jag gjorde min #advancedselfie frågade jag på Instagram (du följer mig väl där? annars missar du typ hälften av mitt content!) vilken ögonlocksskugga jag skulle använda och Nablas Rosemary vann med hästlängder, MEN jag ville ändå göra en riktigt klassisk brun sotning med eyeliner. Rätt underskattat ibland.

motd 32
motd 32

BAS
beautyblender The Leveler Primer
beautyblender Bounce Liquid Whip Long Wear Foundation – 1.30
NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Concealer – Light Ivory
MAKETHEMAKE Niacinamide Setting Powder – Transparent
Indy Beauty Bring On the Sun! Bronzing Sculpting Powder – Danisa
IsaDora Perfect Blush – 51 Spiced Ginger
Indy Beauty Ready, Set, Glow! Highlighter – Maxinne

ÖGONBRYN
L’Oréal Paris Unbelieva Brow – 108 Dark Brunette
IsaDora Brow Marker Comb & Fill Tip – 22 Ash Brown
IsaDora Brow Shaping Gel – (bortskavd nyans)

ÖGON
Indy Beauty Eyes Eyes Baby! Eyeshadow Palette – Leah
IsaDora Eye Shadow Quartet – 21 Metropolitan
NABLA Serial Liner – Black
IsaDora ACTIVE All Day Wear Mascara – Black

LÄPPAR
IsaDora Glossy Lip Treat – 54 Ginger Glaze

motd 32

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer