God Jul!

av Malin
39 visningar

Jag lever! Om det var någon som undrade alltså. Sista veckan på jobbet har mer eller mindre varit kaosartad för att hinna med allt, så därför har jag inte hunnit blogga… men nu är jag ledig i ett par dagar och sedan kommer jag att jobba hemifrån i 2 veckor. SÅ välbehövligt att bara få vara hemma i mjukiskläder och flottigt hår. Bevis på att jag behövt återhämtning säger sig självt när jag igår sov 16 timmar utan problem. #forevertired. Nog om det!

Hoppas ni får en fin julafton och en lika fin fortsättning!

Kram på er ♥

Skriv en kommentar

10 − 2 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy