Årskrönika 2017

av Malin
47 visningar 8 Minuter läsning

Med bara några dagar kvar ska vi nu summera året 2017. Ett par beslut gjorde hela tillvaron inte bara levnadsbar, utan helt underbar!

Det här året har gått så snabbt att det ibland känts som att jag själv inte riktigt hunnit med – men när jag tittar tillbaka har jag nog gjort mer än någonsin.. Vi ska givetvis ta och kika på det gångna året med lite blandad kompott, både personligt och bloggrelaterat.


JANUARI

daisy beauty expo 2017I januari var det dags för Daisy Beauty Expo, som jag haft äran att vara inbjuden till för tredje gången. Denna gång var det ännu mer att titta på och många härliga människor att återförenas och knyta nya band med ♥

FEBRUARI

valentine's makeup 2017 alla hjärtans dag sminkningI februari mådde jag väldigt dåligt p g a. 2016 års händelser och min jobbsituation som var mer eller mindre ohållbar, så bloggen fick lida. Jag försökte mest att komma upp ur sängen varje dag.

MARS

I mars kom kreativiteten tillbaka med hjälp av en grym psykolog och KBT. Jag gjorde ett jobb för en butik i Sälen och fick även tillbaka lite av fotoglädjen. Jag tröttnade och sa upp mig från mitt jobb utan att ha fått något nytt, det var väldigt läskigt – men också välbehövligt för att våga gå vidare.

APRIL

new job new life skincityVi flyttade till Stockholm och jag fick världens bästa jobb på Skincity ♥ Jag är så otroligt lycklig över att få jobba med det jag älskar och ha världens bästa kollegor!

MAJ

daisy beauty cruise 2017Höjdpunkten i maj var absolut Daisy Beauty Cruise som bjöd på både nya härliga människor att älska – samt många kära återseenden. Jag känner mig så otroligt tacksam över att jag får hänga med såna ambitiösa, intelligenta och snygga människor!

JUNI

I juni var jag på min första direktsända gala, NYX Nordic Face Awards. Alltså vilken kväll! Jag var helt euforisk, så många kreativa och duktiga människor på ett och samma ställe. Jag fick också äntligen träffa en av mina absoluta inspirationskällor, Emilia ♥

JULI

I juli var vi i Los Angeles, något av det häftigaste jag gjort även om jag var skeptisk till en början. God mat, sociala och tillmötesgående människor och så häftigt att få se allt det här man sett på tv, fast på riktigt!

AUGUSTI

det går bra nuI augusti var det tillbaka till verkligheten efter semestern, vi kom hem från USA till ett stinkande badrum och fick bryta upp hela golvet pga. vattenläcka. molkan.se blev utsedd till en av 2017 års populäraste skönhetsbloggar av Cision, rätt coolt!

SEPTEMBER

I september blev jag 30. Jag fick en resa till London i födelsedagspresent och allt annat flöt på i vanlig ordning.

OKTOBER

daisy beauty rom 2017I oktober var jag ute och for igen, denna gång till Rom med Daisy Beauty. Jag har alltid velat åka dit, så det var verkligen en av årets höjdpunkter. Och maten sen då! Jag vill tillbaka! Det blev också två lite större Halloweenprojekt som var så roliga att göra.

NOVEMBER

I november bestod livet mestadels av jobb då jag och min kollega Pernilla hade som projekt att fota alla luckor i Skincitys onlinekalender. Alltså, så roligt och stressigt på samma gång… Men så fantastiskt att få se det färdiga resultatet sen!

DECEMBER

arg sluta jobba gratis bloggare influencerI december blev jag arg efter flera år av skamliga förslag på “samarbeten”. Jag skrev ett inlägg om att Influencers måste sluta jobba gratis, för tänk på all tid och energi vi lägger ner på vårt jobb!


ÅRETS BÄSTA BLOGGINLÄGG

Här kommer en lista på, enligt mig, årets bästa inlägg här på bloggen. De är fyllda med massor av bra tips. Så är du ny läsare kan du börja med att läsa igenom dessa, eller så kanske du bara missat inläggen?

LITE STATISTIK

(*Varför bara senaste halvåret? Jo pga. av att mitt Google Analytics slutade fungera, vilket jag inte märkte förrän efter sommaren…)


Jag vill passa på att tacka er läsare för alla era ord, tips och ert stöd! Det har varit ett händelserikt år med mycket resor och upplevelser och jag hoppas på att 2018 kommer att gå i samma anda.

Gott nytt år och god fortsättning!

3 kommentarer

Jeanette 28 december, 2017 - 11:30

Trots att du burit med dig något jobbigt så är jag väldigt imponerad över allt du har gjort i år. Vilket år ändå!

Malin 28 december, 2017 - 20:45

Tack snälla Jeanette <3 Jag är också väldigt imponerad nu när jag tittar tillbaka 🙂

Mammi 8 januari, 2018 - 16:37

Fantastiskt vad man kan åstadkomma på ett år. Hatten av för dig för att du är så stark. Du är fantastisk och jag är så stolt över dig mitt hjärta!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer