#Söndagsmasken: Indy Beauty The Moisturising Bomb Facial Mask

av Malin
332 visningar 2 Minuter läsning

Ni röstar och jag lyder! Både i natt och idag har jag använt Indy Beauty The Moisturising Bomb Facial Mask. Vill du veta vad jag tycker? Fortsätt då att läsa…

indy beauty the moisturising bomb facial mask
Indy Beauty The Moisturising Bomb Facial Mask, 169 SEK

En intensivt återfuktande och mjukgörande ansiktsmask med både shea- och havreolja tillsammans med näckrosextrakt. Konsistensen är krämig och nästan lite som en balm och den, precis som många av de andra produkterna i Indy Beauty-serien, sjunker snabbt in i huden.

indy beauty the moisturising bomb facial mask

Ni som har läst mitt inlägg om hela serien vet redan att jag kritiserat de flesta produkterna för både alkohol och tillsatt parfym. Det här är också en produkt som har så mycket doft att jag nästan inte klarar av det, men när det kommer till ansiktsmasker gör det mindre då jag vet att jag ska ta av den efter ett tag, men doften får inte överta så att det börjar sticka i näsan.

Till en början svider masken jättemycket och jag blir så röd, men efter någon minut lägger det sig och masken sjunker in väldigt snabbt i huden och syns inte så mycket mer än som glans på huden. Tyvärr tycker jag inte att den gör så mycket för min hud. Och då har jag både sovit med masken i natt som en intensivkur och sedan återapplicerat nu på förmiddagen. Huden känns mjuk och len direkt efter, men jag känner tyvärr ingen större skillnad efter en timme eller två, det är som att jag inte skulle haft någon mask på mig alls. Jag förstår inte varför den här masken inte funkar för mig. Men den gör helt enkelt ingenting.

Gällande ingredienserna hittar vi mest vatten och glycerin tillsammans med sheanötsolja, estrar från sheasmör, silikon, havreolja och andra återufuktande och återfettande ingredienser med näckrosextrakt och parfym längst ned på listan.

Den här masken kommer jag faktiskt att ge bort till någon annan.

Indy Beauty The Moisturising Bomb Facial Mask
 • 4/10
  Effekt - 4/10
 • 6.5/10
  Innehåll - 6.5/10
 • 4/10
  Känsla - 4/10
 • 8/10
  Pris - 8/10

2 kommentarer

den pyttelilla gudinnan 25 mars, 2018 - 19:36

var lite sugen på indy beauty först, men ju mer jag får veta desto mindre tror jag att det är nåt för mig… är också känslig och vill inte ha parfym i annat än parfym.

Wysteriia 4 april, 2018 - 14:31

Nej men jag som är sååå nyfiken på dessa! Så tråkigt :/

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer