20130920-175715.jpg

Dagarna i Stockholm har varit helt underbara 🙂 Har trĂ€ffat sĂ„ fina mĂ€nniskor och det har varit jĂ€tteroligt att umgĂ„s med Emilie, urgulliga mĂ€nniska! Blog Awards var över förvĂ€ntan och jag kommer att svĂ€va pĂ„ rosa moln ett tag framöver. SĂ„ tack till alla som förgyllde min resa och tack till The Body Shop Sverige för vinsten och alla roliga produkter!

20130920-181645.jpg

DÄ jag kom hem runt 03.30 sÄ sov jag lÀnge idag och nu bÀr det av för att Àta middag. Men jag Äterkommer i morgon med fler bilder frÄn resan.

Ha en fortsatt hĂ€rlig fredag 🙂
Kram

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Vad fin du Ă€r 🙂

Svara

Åh, följde din resa pĂ„ instagram, ser ut som ni har haft
jÀtteroligt, grattis till vinsten förresten!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

3 − 2 =

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.