Hej 2021!

av Malin
196 visningar 2 Minuter läsning

Nu var det mer än en månad sedan jag skrev här och jag kan inte annat än att säga ‘livet’. Som många av er vet bor jag i Dalafjällen och nu är det ju högsäsong för oss, vilket så klart betyder mer jobb och resulterar också i att jag är tröttare än tröttast. Ville i alla fall bara uppdatera er om läget.


2021 är här och jag har planerat att göra en årskrönika, jag ska också tidsinställa inlägget om min kategori för Daisy Beauty Awards där jag i år suttit i juryn för ‘Årets rengöring’ (vill ni att jag skriver om produkterna innan jag kan säga vad jag tycker om dem, vinnarna utses i Daisy Beauty Magazine i februari, så efter det får jag berätta vad jag tycker), skriva om mina skönhetsfavoriter för 2020 osv.

Så jag har pausat bloggen lite då det varit så mycket annat i december. Och månaden bara flög förbi med jobb och min instagramjulkalender. Den blev riktigt bra om jag får säga det själv! Jag har varit mycket mer aktiv på instagram den senaste tiden om du vill se vad jag pysslar med när jag inte bloggar på en hel månad.

Jul- & nyårshelgen har varit riktigt lugn. Under jul var vi hemma hos svägerskan och käkade lite. På nyår var det bara jag och sambon, vi gjorde hemmagjord sushi och spelade spel. Annars har vi jobbat. Sen har ju helgen bringat med sig en del sorg eftersom jag såklart tänker på både min pappa och lillebror som är ensamma där hemma och det blir ju mycket saknad efter dem som inte längre är med oss. Vi var ute på kyrkogården och tände ljus för dem.

Nu hoppas jag bara att vi håller oss friska. Hoppas ni haft ett fint avslut på året och att ni får hålla er friska. Nu peppar vi vaccin så att det kan få återgå till det normala igen!

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer