Ny skrud

av Malin
42 visningar

Nu är nya designen på plats! Om ni undrat varför det sett lite konstigt ut när ni kikat in. En del av er kanske inte ser så mycket skillnad och det är heller inte tanken – men det andra temat var gammalt vilket resulterade i att bloggen låg nere igår förmiddag och jag fick en rekommendation att se över det. Förhoppningsvis är inte bara temat okej utan också bättre laddningstid. Man måste hålla ikapp med tekniken…

4 kommentarer

Wysteriia 25 mars, 2018 - 11:43

Hahaha åh gud jag håller på o byter tema hela tiden just nu känns det som, hittar inte riktigt ett som jag har fastnat för till 100% än.

Svara
Malin 25 mars, 2018 - 11:46

Haha, jag har letat efter ”det perfekta” temat i över ett år, men det är alltid någon funktion som fattas eller något med utseendet jag inte gillar. Det här är relativt lätt att ändra själv i CSS, så det gillar jag!

Säg till om di vill ha hjälp med något, men jag tycker det ser jättefint ut nu <3

Svara
Blubb 26 mars, 2018 - 07:28

Ser supersnyggt ut. 😀

Svara
Emilie 27 mars, 2018 - 19:06

Det blev så himla fint Malin <3 Det känns så rent och fräscht! Jag gillade din förra design också men den här är +10!

Svara

Skriv en kommentar

fem × 2 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy