Nu är nya designen på plats! Om ni undrat varför det sett lite konstigt ut när ni kikat in. En del av er kanske inte ser så mycket skillnad och det är heller inte tanken – men det andra temat var gammalt vilket resulterade i att bloggen låg nere igår förmiddag och jag fick en rekommendation att se över det. Förhoppningsvis är inte bara temat okej utan också bättre laddningstid. Man måste hålla ikapp med tekniken…

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Hahaha åh gud jag håller på o byter tema hela tiden just nu känns det som, hittar inte riktigt ett som jag har fastnat för till 100% än.

Svara

Haha, jag har letat efter ”det perfekta” temat i över ett år, men det är alltid någon funktion som fattas eller något med utseendet jag inte gillar. Det här är relativt lätt att ändra själv i CSS, så det gillar jag!

Säg till om di vill ha hjälp med något, men jag tycker det ser jättefint ut nu <3

Svara

Ser supersnyggt ut. 😀

Svara

Det blev så himla fint Malin <3 Det känns så rent och fräscht! Jag gillade din förra design också men den här är +10!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.