molkan.se på Instagram

av Malin
140 visningar 11 Minuter läsning

Jag har funderat lite på mitt varumärke och allt runtomkring och kommit fram till att jag behöver förnya mig lite. De senaste dagarna har jag jobbat på lite nytt material till Instagram. Bl a. lite snygg infografik (som jag stolt gjort själv trots noll kunskap) och mer informativa texter.

Idag vill vi ha snabb information, så för att komplettera bloggen kommer mitt instagramkonto molkan.se inte längre bara vara en marknadsföringskanal för bloggen, utan ett komplement. Jag kommer att tipsa, recensera och skriva om saker jag inte kan/vill/hinner ta upp på bloggen. Så du som inte följer mig på Instagram kommer att missa ungefär hälften av mitt material i framtiden då jag längre inte har tid att skriva om allt här på bloggen.

FLÖDE

Hur är ni med texturer? Jag kan direkt säga om jag gillar en produkt eller inte genom dess konsistens. Dessa tre från @kicks.se‘s SKIN TREAT är tre härliga produkter med go’a konsistenser och hyfsade priser;


👛Den rosatonade är Enzyme & AHA Peeling, en kemisk och mekanisk peeling för både ansikte och kropp med rosa palermo, gurkvatten.

☁️Den krämfärgade heter Body Elixir och är som ett lättabsorberat kroppsserum med citronvatten och grapefruktkärnsextrakt.

🖤Den svarta med vita prickar är Shower Peeling, en mekanisk peeling med gelformula som innehåller kol och ginseng.


✅GILLAR: Lätta och luftiga krämer, riviga kropsskrubbar och peelingar som pirrar lite på huden.

❌GILLAR INTE: För oljiga produkter som lämnar en hinna efter sig, för kladdiga produkter som aldrig sjunker in eller för tjocka serum som inte ens kommer ut ur sin pipett…

I flödet kommer jag att vara mer personlig, berättar vad jag gillar eller inte och varför. Vill inte avslöja för mycket vad jag har planerat för att slippa kopiering, men ni kan vänta er mer än vad jag bjudit på hittills!

STORIES

På Instagram Story kommer jag att dela med mig av små, snabba recensioner, tips i alla dess olika slag, svara på vanliga frågor osv. Sånt som är relevant för kontot sparas givetvis i Highlights.

Over all kommer jag att binda in mer personliga åsikter och preferenser istället för att bara hänvisa till bloggens innehåll och att vara så faktabaserad även om jag självklart kommer att fortsätta och utveckla mitt nörderi!

Jag hoppas att ni vill hänga med på detta, följ molkan.se på Instagram!

2 kommentarer

Annica 5 oktober, 2018 - 14:36

Jag har länge funderat på att göra som din ”lunchmask” på Stories men aldrig kommit mig för. Nu ångrar jag mig lite för det du gjort hittills är ju super snyggt och praktiskt. Kommer absolut följa dig mer slaviskt på IG nu för att se vad du hittar på för skoj. 🙂

Malin 5 oktober, 2018 - 15:37

Tack snälla <3

Brainstorma med dig och skriv upp allt du kommer på! Jag har massor av idéer på hög i mina anteckningar som legat och puttrat i varierad längd. En del bör funderas på ett varv till innan jag slänger ut dem, andra skrotas eller omarbetas – men inga idéer är dåliga!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer