molkan.se 10 år!

av Malin
135 visningar 4 Minuter läsning

Grattis bloggen!

Idag för ett decennium sedan skapade jag en egen domän och skaffade molkan.se. När bloggen fyllde 9 år firade jag med lite roliga fakta om bloggen och det tänkte jag även göra i år, dock med lite andra kategorier.


På 10 år har jag…

Publicerat 7 415 inlägg. Mer än hälften kan ni dock inte läsa då jag gjort dem privata. Känner inte att de är relevanta för bloggen och förstör så mycket i flödet när man söker. Bloggen var min “öppna dagbok” i flera år innan jag började blogga om foto och sedan om skönhet.

trendspaning makeup trend 2017 glitter detailsVarit bloggare för eleven.se. Det var en rolig tid eftersom eleven kommer just från min hemstad Västervik och har fortfarande kvar sitt lager där. Jag fick mycket inspiration och de är härliga att jobba med! Jag saknar det väldigt mycket, men under omständigheter kunde jag inte vara kvar.

Fått över 14 000 kommentarer (räknar bort mina egna svar). Tack snälla för alla fina ord och all er pepp! Jag har varit rätt skonad från troll och elaka kommentarer, utan ni är alltid så snälla ♥

Varit med i en del tävlingar, men där jag kommit längst är i L’Oréals Trendsetter-tävling de hade 2014. Jag var en av 10 finalister och det var en helt sjuk upplevelse. Som finalist skulle jag skapa en makeuplook med L’Oréals produkter och fick hem den sjukaste väskan med både smink och hårstylingprylar.

molkan skönhetsblogg damernas världBloggat för Damernas Värld. 8 av 10 bloggare drömmer om ju att bli scoutad av en plattform som hjälper dig att tjäna pengar på bloggen. Mellan hösten 2015 och 2016 bloggade jag hos Damernas Värld, vilket var kul till en början. Men då jag redan hade ett butiksjobb, bloggen var mer eller mindre var ett heltidsjobb och jag inte tjänade så mycket som jobbet var värt så bestämde jag mig för att sluta. En erfarenhet rikare. Och jag hade ångrat mig om jag inte hade testat – men jag trivs ändå bäst att bestämma över mig själv.

Blivit utnämnd till en av de 10 mest populära skönhetsbloggarna i Sverige 2017. Tillsammans med bl a. Linda och Viola så känns det verkligen häftigt!

l'oreál paris elnett twisted bun…och varit med om många roliga saker tack vare bloggen. Jag har varit hårmodell för L’Oréal Elnett, spelat in en sminktutorial med eleven.se, träffat Nic & Sam – grundarna av Real Techniques inte mindre än två gånger, varit på härliga och inspirerande beautykonferenser med likasinnade och lärt känna väldigt fina människor som jag idag kallar mina vänner ♥


Till sist vill jag bara tacka er läsare för era fina ord och ert stöd! Era klokheter och fina ord kan få mig att gå från en riktigt pissig dag till att jag blir lycklig i hela själen. Brukar ibland gå tillbaka här i bloggen och kika när jag känner mig på botten.

Och jag hoppas verkligen att jag tycker att det är lika roligt som jag tycker att det är nu i ett par år till! Vet inte vad jag skulle göra annars. Vad är ditt roligaste/bästa minne av dessa 10 år på molkan.se?

Och den viktigaste frågan… hur ska vi fira?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer