Förändringar

av Malin
17 visningar

Hej fina ni,

Jag tänkte bara uppdatera er om att det kommer att bli små förändringar här på bloggen framöver. Men ingen fara… det är inget allvarligt egentligen, men jag vill bara att ni ska veta varför.

Från och med nu kommer jag inte att kunna uppdatera lika frekvent som jag gjort tidigare då jag nu jobbar heltid, vilket jag är ovan med då jag jobbat 50% innan, dessutom är pendlingstiden ganska lång samt att man ska få ihop fritiden och vardagen också. I know you get the point…

Det jag har planerat är att försöka få ut inlägg 3-4 gånger i veckan för att jag inte ska gå under. Det kan givetvis komma att bli mer eller mindre från vecka till vecka. Men nu vet ni läget i alla fall!

Ha en underbar helg ♥

Skriv en kommentar

två + 5 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy