Förändringar

av Malin
24 visningar 1 Minuter läsning

Hej fina ni,

Jag tänkte bara uppdatera er om att det kommer att bli små förändringar här på bloggen framöver. Men ingen fara… det är inget allvarligt egentligen, men jag vill bara att ni ska veta varför.

Från och med nu kommer jag inte att kunna uppdatera lika frekvent som jag gjort tidigare då jag nu jobbar heltid, vilket jag är ovan med då jag jobbat 50% innan, dessutom är pendlingstiden ganska lång samt att man ska få ihop fritiden och vardagen också. I know you get the point…

Det jag har planerat är att försöka få ut inlägg 3-4 gånger i veckan för att jag inte ska gå under. Det kan givetvis komma att bli mer eller mindre från vecka till vecka. Men nu vet ni läget i alla fall!

Ha en underbar helg ♥

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer