Ny doft från The Body Shop – White Musk L’Eau

av Malin
117 visningar 2 Minuter läsning

White Musk L’Eau heter TBS nya doft. En vårfräsch variant av det ikoniska originalet White Musk, som var den första i sitt slag redan 1981 med helt vegansk mysk.

the body shop white musk l'eau
The Body Shop White Musk L’Eau EdT, 295 SEK

White Musk L’Eau har sötats med noter av bland annat päron i en blomsterbädd av liljekonvalj, jasmin och rosenessens. Doften innehåller cruelty free-mysk och Community Trade-producerad ekologisk alkohol.

the body shop white musk l'eau

Alltså jag älskar den här doften! Liljekonvalj och jasmin är mina favoriter bland blomnoter och päron är också bland favoriterna. Jag hoppas att den kommer som EdP sen också, för jag skulle vilja ha en lite intensivare variant för kvällsanvändning, för den är verkligen lätt och fräsch. Den doftar lagom vid sprayning, men blir snabbt mild och doftar bara när man kommer riktigt nära huden. På mig blir pärondoften riktigt solmogen mjukt päron med svaga noter av blommor. Jag tänker på romantiska promenader i någon fin blommande park.

Jag rekommenderar att hålla utkik efter den här doften om du gillar fräscha dofter med viss sötma.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer