New job, new life

av Malin
64 visningar

Hej fina ni,

Nu är vi äntligen installerade i huset! Efter 3 dagar av uppackning, IKEA-besök och organisering har jag en riktigt soft lördag. Sambon är i väg och spelar golf och jag lyssnar på senaste avsnittet av Under Huden och myser i soffan.


På måndag börjar jag äntligen på mitt nya jobb på Skincity! Förstår ni hur pepp jag är? Redan i torsdags fick hem lite produkter från Skincitys egna märke som välkomstpresent, så gulligt! Vill ni kika närmare på produkterna där jag berättar lite om dem så kan ni klicka på gillahjärtat till inlägget 😘

Jag kommer att vara in-house fotograf som kommer att fotografera och filma till deras sociala medier, nyhetsbrev osv. Att få göra det jag gör idag på bloggen som ett riktigt yrke… Hur fantastiskt är inte det?! Jag är så redo för detta ♥

new job new life skincity

6 kommentarer

Mammi 22 april, 2017 - 15:43

Lycka till!

Svara
emzi 22 april, 2017 - 15:47

Vilket drömjobb alltså 😀 Helt fantastiskt! 😀

Svara
Malin 22 april, 2017 - 17:03

Vad kul! Stort grattis! 😀

Svara
Malin 22 april, 2017 - 18:42

Tack 🙂

Svara
Emma P 19 maj, 2017 - 17:06

Vilket underbart jobb, stort grattis Malin!

Svara
Malin 19 maj, 2017 - 17:14

Tack fina <3

Svara

Skriv en kommentar

4 + 7 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy