Jag har hittat min nya favoritmascara! Maybelline har precis lanserat The Colossal Big Shot som ska vara den mest volymgivande mascaran i Colossol-familjen.

the colossal big shot the colossal big shotMaybelline The Colossal Big Shot, 139 SEK

the colossal big shotFöre

the colossal big shotMed Maybelline The Colossal Big Shot

Varför gillar jag den här mascaran så mycket då? Jo, för att jag bara behöver applicera mascaran en gång på mina korta och glesa fransar… och ni ser ju, de blir dubbelt så långa utan att det blir klumpigt eller spindelben. Jag gillar att den separerar och förlänger mer än vad den bygger på volymen. Maybelline själva säger ”Lash like a boss” vilket jag bara kan hålla med om! Dessutom håller den hela dagen utan att smula 👍🏻

Vad tror du om The Colossal Big Shot? Är det en mascara du vill testa?

.

Maybelline The Colossal Big Shot
  • Hållbarhet
  • Längd
  • Pigment
  • Pris
  • Volym
4.7

Maybelline The Colossal Big Shot

Med sin kollagenformula och borsten bygger den på med både volym och längd. Borsten är vågig för att komma åt alla fransar från rot till topp.

.

You May Also Like

2 kommentarer

Svara

Håller på att testa den just nu, är så pepp på att testa en mascara som jag faktiskt gillar för en gång skull, haha. De senaste tre jag gått igenom har varit sådär MEEEH så det är roligt att till skillnad från de gå på någonting som faktiskt ger volym som håller under dagen.

Svara

Eller hur 🙂 Ska bli kul att se vad du tycker! <3

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

6 + 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.