Ny hudvårdsrutin

av Malin
220 visningar 5 Minuter läsning

Say hello to my new little friends! Det farliga med att jobba med hudvård och makeup är att man mer eller mindre vill testa allt…


Jag gjorde först Skincitys peelingtest och för att se vad de fantastiska hudterapeuterna kunde plocka ihop åt mig. Dessutom beställde jag även två produkter jag hört sååå mycket om så jag kunde inte låta bli. Och som en bonus kompletterar jag med solskydd – vilket är ett måste när man arbetar med syror.

exuviance paula's choice biologique recherche eucerin ny hudvårdsrutinExuviance Rejuvinating Treatment Masque, 299 SEK

En djuprengörande peel-off mask med AHA- och PHA-syror för att jämna ut linjer och rynkor samt ger huden ett “plumpat” utseende. Masken innehåller även aminosyror, pro-vitaminer A, C och E, B-vitamin-komplex som ger skydd och näring till huden. Mums!

Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish, 499 SEK

En trippelverkande polish med AHA-syra, papayaenzym och mikrokristaller som stimulerar hudens cellförnyelse, avlägsnar torra och döda hudceller och ger lyster till huden. Jag gillar konceptet med flera olika peelingeffekt i en produkt!

exuviance paula's choice biologique recherche eucerin ny hudvårdsrutinPaula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid, 369 SEK

Jag antar att många av er har hört talas om den här superhypade mirakelprodukten? En daglig leave-on exfoliering som ska vara extra effektiv för acne, förstorade porer, rynkor, rodnad och pormaskar. Med en koncentration av 2% BHA-syra (salicylsyra).

Biologique Recherche Lotion P50, fr. 249 SEK

Ett ansiktsvatten i samma anda som produkten ovan, men med både AHA-, BHA- och PHA-syror samt vinäger som exfolierar och återfuktar huden skonsamt. Lök och niacinamid (B3) hjälper till att reglera talgproduktionen som är ett problem med oss med fet-/kombinerad hy med stora porer.

exuviance paula's choice biologique recherche eucerin ny hudvårdsrutinEucerin Sun Face Fluid Anti-Age SPF50, 204 SEK

Det är som sagt mycket viktigt med solskydd när man använder syror, men också överlag. Jag har ett oparfymerat solskydd med SPF50 från Eucerin som jag verkligen gillar. Jag tycker det är svårt med solskydd till ansiktet då jag upplever att många känns feta och kladdiga – men inte den här. Den känns som min vanliga dagkräm vilket är guld!

exuviance paula's choice biologique recherche eucerin ny hudvårdsrutinExuviance Retexturing Treatment, 329 SEK

Till kroppen fick jag faktiskt en gåva från Exuviance när jag handlade de andra produkterna – och det var verkligen precis vad jag behövde! Då jag den senaste tiden fått så mycket Keratosis Pilaris på armarna och det är precis vad den här hjälper mot. Just nu får du denna på köpet om du handlar Exuviance-produkter för 600 kronor på Skincity.

Retexturing Treatment är en multiverkande kroppslotion som innehåller AHA- och PHA-syra som ska vara idealt för just Keratosis och också inåtväxande hårstrån tillsammans med Vitamin E och Sheasmör som skyddar och återfuktar huden.

exuviance paula's choice biologique recherche eucerin ny hudvårdsrutinJag har självklart redan börjat använda produkterna och är superspänd! Jag är verkligen så trött på min hud och förstorade porer och vill verkligen få bukt med det nu. Jag funderar även på om jag ska göra Dermapen-behandling då jag hört så mycket bra om dem. Och vilken tajming att jag har världens bästa kollegor som kan hjälpa mig med min hud.

Har du testat någon av produkterna? Vad tycker du?

.

– SHOP THE POST –

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer