Jag har inte försvunnit även om det kan verka så. Mitt andra jobb och livet kom lite emellan så skönhet har inte riktigt har hunnits med.

Men snart har jag semester och det ska bli såå skönt! Vi har faktiskt tänkt att bila runt lite i Sverige. Har ni några tips på var vi borde åka och vad för kul vi kan hitta på? Jag är öppen för det mesta!

Har ni gjort något kul i sommar?

2 kommentarer

Tanja 8 augusti, 2016 - 20:33

Hej!

Tycker att Östergötland är värt ett besök, särskilt gulliga pärlan Söderköping där man absolut bör köpa glass på Sveriges bästa glassrestaurang! I Söderköping spelades utomhusdelarna i Maddicken in, superfint! Annars är det väl klassikern Österlen i Skåne och så Göteborg såklart:)

Molkan 8 augusti, 2016 - 20:49

Hej Tanja, vad kul! Tack för dina tips 🙂 Jag är från östra Småland, så Östergötland känner jag väl till och har varit i både Söderköping, Linköping och Norrköping väldigt mycket under min uppväxt. Älskar det!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer