Rena borstar med Real Techniques

av Malin
143 visningar 3 Minuter läsning
real techniques rengöring

I vintras var jag på ett event med Real Techniques där vi fick kika på lite nyheter för 2016 där bland annat ett set med en rengöringspalett och en rengöringsgel presenterades. Självklart blev jag sugen på att testa dessa nu när de kommit ut i handeln då jag har närmare 100 borstar…

Och om ni läste mina skönhetssynder för ett tag sedan vet ni att jag är så lat när det kommer till att tvätta borstarna så detta var verkligen välbehövligt!

real techniques rengöring

Real Techniques Brush Cleansing Palette, 249 SEK

Real Techniques palett gör borstrengöringen enkel effektiv och proffsig. Paletten, som ser ut som en tvättbräda, är tillverkad av tunn silikon och ergonomiskt utformad för att passa perfekt över handen. Den har 3 olika ytor för djuprengöring av borstar med långa hårstrån, kompakta borstar respektive mindre, tunnare borstar.

Tvätta, skölj, torka!

Steg 1: Placera paletten på handen och applicera en liten klick Real Techniques Brush Cleansing Gel på plattan. Häll på varmt vatten på paletten.

Steg 2: Svep borsten i cirkulära rörelser över rätt yta tills borsten är ren. Skölj borsten noggrant och kläm ut överflödigt vatten.

Steg 3: Lägg dina borstar över rengöringspaletten för att lufttorka, eller lägg dem på en handduk.

real techniques rengöring

Real Techniques Brush Cleansing gel, 119 SEK

En djuprengöring som effektivt avlägsnar makeuprester, smuts och fett från dina makeupborstar. Det är den första rengöringsgelen på marknaden.

Gelen innehåller inte alkohol som är uttorkande, den är dermatologiskt testad och skonsam mot huden. Den är också dryg tack vare den koncentrerade formulan.

real techniques rengöring

Eftersom jag hade en hel Glossybox med smutsiga borstar och penslar så var jag ju tvungen att testa direkt när jag fick hem dessa och jag måste faktiskt säga att det kändes som att det gick både snabbare och smidigare. Gelen luktar gott och paletten sitter stadigt i handen. Bättre än att gno borstarna i handen tills man får skavsår!

Har du testat någon form av rengöringspalett till dina borstar?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer