How to: Tropical Garden

av Malin
61 visningar 3 Minuter läsning

Här kommer en guide på hur jag skapade gårdagens look.

tutorial tropical gardenJag har använt mig av IsaDora Eye Shadow Quartet – 07 Tropical Garden.

tutorial tropical garden1. Jag börjar med att lägga skugga nummer 2 i globlinjen och halva vägen ned på ögonlocket.

tutorial tropical garden2. Sedan använder jag IsaDora Perfect Contour Kajal Waterproof – 63 Tropical Green på inre delen av ögonlocketför att sedan applicera skugga nummer 3 från paletten över det och sudda ut tills det blir mjuka och fina övergångar.

tutorial tropical garden3. Sedan gör jag samma sak med IsaDora Perfect Contour Kajal Waterproof – 62 Tropical Blue på ytterdelen av ögonlocket, först applicerar jag pennan och över det skugga nummer 4.

tutorial tropical garden5. Jag gör även samma sak under ögat med de gröna nyanserna mot inre ögonvrån och de blå nyanserna mot yttre ögonvrån.

tutorial tropical garden6. För att öppna upp ögat applicerar jag skugga nummer 1 i inre ögonvrån samt precis under ögonbrynet.

malhar_160731_00677. Till sist applicerar jag lösögonfransar och IsaDora Insane Volume Lash Styler på både över- och underfransarna.

malhar_160731_0108

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer