Hej fina ni,

Nu är vi äntligen installerade i huset! Efter 3 dagar av uppackning, IKEA-besök och organisering har jag en riktigt soft lördag. Sambon är i väg och spelar golf och jag lyssnar på senaste avsnittet av Under Huden med Kakan Hermansson och myser i soffan.


På måndag börjar jag äntligen på mitt nya jobb på Skincity! Förstår ni hur pepp jag är? Redan i torsdags fick hem lite produkter från Skincitys egna märke som välkomstpresent, så gulligt! Vill ni kika närmare på produkterna där jag berättar lite om dem så kan ni klicka på gillahjärtat till inlägget 😘

Jag kommer att vara in-house fotograf som kommer att fotografera och filma till deras sociala medier, nyhetsbrev osv. Att få göra det jag gör idag på bloggen som ett riktigt yrke… Hur fantastiskt är inte det?! Jag är så redo för detta ♥

new job new life skincity

 

0

You May Also Like

6 comments

Reply

Lycka till!

Reply

Vilket drömjobb alltså :D Helt fantastiskt! :D

Reply

Vad kul! Stort grattis! :D

Reply

Tack :)

Reply

Vilket underbart jobb, stort grattis Malin!

Reply

Tack fina <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tio − åtta =