molkan.se 9 år!

av Malin
15 visningar 4 Minuter läsning

18:e april innebär bloggens födelsedag! Idag har jag haft den här bloggen i hela 9 år och bloggat (på andra portaler) i hela 12 år. Skönhetsbloggat har jag gjort i 4 år och det blir bara roligare ju längre jag håller på!

Bloggen har, precis som allt annat, haft sina upp och nedgångar och haft flera olika inriktningar. Idag känner jag verkligen att bloggen är vad den alltid haft syfte till, att få utlopp för mina största passioner i livet och jag hoppas att ni känner detsamma! Och idag har jag haft en nostalgitripp som heter duga och läst gamla blogginlägg, kollat på gamla designer och headers som jag tänkte att ni också ska få ta del av…


Ett av mina mest kommenterade inlägg

(förutom tävlingsinlägg) Handlar det om Apoliva-reklamen som sändes på tv 2009. Sveriges befolkning blev rosenrasande för att modellen inte levde upp till skönhetsstandarden och jag gick bananas.

Mitt mest gillade blogginlägg

Var när jag kom tillbaka till min egen domän från Damernas Värld. Hela 67 gillningar 👍🏻 Kom ihåg att klicka på hjärtat under de inläggen ni gillar för att jag ska veta vad ni tycker om mest!

Mitt första sminkrelaterade inlägg

Är en beställning som jag la hos e.l.f Cosmetics redan i januari 2010. Jag har alltid gillat smink och experimenterat sedan tonåren, men jag hade aldrig förstått tjusningen med att blogga om det… förrän då.

Min första sminkning på bloggen

Lade jag sedan upp i februari 2010. Sjukt ful blixtbild med lila ögonskugga upp till mina oplockade och ostylade ögonbryn *skäms*. Jaja, alla börjar ju någonstans…

Ett av mina favoritinlägg från förr

Något jag ofta gjorde förut var att skriva ner mina tankar… och ibland imponeras jag själv av hur filosofisk jag var när jag var i 20-årsåldern. Inlägget om sanning är verkligen ett av mina favoritinlägg ever.


Bloggens estetiska utveckling

2008 var bloggen snorgrön ett tag… Snyggt, not. Bytte bloggdesign ungefär en gång i månaden efter upptäckten att kunna ändra den hur jag ville.

2009 hade det utvecklats lite, men alldeles för plottrigt. Och rosa.

2011 var året för pasteller.

Efter att ha gått in i väggen blev bloggen 2013 min väg tillbaka till kreativiteten.

2014 gjorde jag en totalrenovering där innehållet var i fokus.

molkan skönhetsblogg damernas värld

2015 flyttade jag bloggen till Damernas Värld.

2016 flyttade jag tillbaka bloggen och uppdaterade även den grafiska profilen.


Om ni vill får ni gärna svara på dessa två frågor
1. När och varför började du följa min blogg?
2. Varför fortsätter du att följa min blogg?

6 kommentarer

Annica 18 april, 2017 - 21:27

Å vad roligt att se alla gamla headers!
Tror faktiskt jag har följt dig mer eller mindre sedan 2009. 🙂

Malin 18 april, 2017 - 21:34

Eller hur! Jag hade en riktig nostalgikväll och gick igenom så många designer och inlägg – vilket också var så kul! ☺️❤️

Alisa 19 april, 2017 - 07:06

Holy bananas så länge vi följt varandra nu! 😀 Grattis Molkan!

Jenny 19 april, 2017 - 17:17

Jag minns designen du visar från 2013, så jag har följt dig sen dess 🙂 Jag tycker om sättet du skriver på så därför fortsatte jag följa dig. Men nu följer jag dig för att jag gillar 1) sättet du skriver på 2) din blogg i allmänhet, bra för inspo! och 3) jag tycker du verkar vara en så himla go tjej!

Lisa 6 maj, 2017 - 18:43

Jag hade just köpt Isadoras palett ‘Highlands’ och sökte inspiration, och där fanns du. När du sedan gjorde en sminkning med den-perfekta-blå-ögonskuggan-som-jag-har-sökt-för-evigt-efter (sleek matte v2, naturligtvis) och du därmed fick mig att upptäcka Brallis (jag bor i staden och hade missat dem fullständigt!), då var jag frälst. Jag fortsätter att titta in för att du har fantastiska bilder, för inspiration och tutorials, och för att du låter oss följa med, toppar som dalar. Jag hoppas att du stortrivs i allt det nya, och att det nya blir en början på något magiskt.

Malin 8 maj, 2017 - 22:07

Åh vad kul att läsa detta Lisa ☺️ Tack för att du hänger med ❤️

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer