Som de flesta av er vet vid det här laget så flyttar jag alltså tillbaka till min egen domän molkan.se om ungefär en vecka (panik) och de dagar jag inte jobbar i butiken jobbar jag på nya bloggen – vilket jag också gör idag. Så oerhört tidskrävande.

Alltså vilken beslutsångest över alla miljoner teman som finns där ute. Jag har ju en tanke på hur jag vill att bloggen ska se ut, men det är ju lätt att det blir för mycket om man trycker in för mycket funktioner.

Vad är viktigt för dig när du läser en blogg? Vilka funktioner vill du ha respektive inte ha?

Like

Relaterade inlägg

Hej och välkomna tillbaka!

Hej och välkomna tillbaka!

Follow my blog with Bloglovin Nu är jag tillbaka med besked här på molkan.se. Jag har bloggat för Damernas Värld i över ett år nu och jag kan inte förneka…

5 Comments
Camilla 27 oktober, 2016 at 16:23 Reply

Det viktigaste för mig är att inläggen går att läsa i sin helhet på ett och samma ställe. Jag väljer alltid bort bloggar som bara visar första meningarna i inlägget med en “läs mer”-länk. Jag läser alltid via mobilen, i stort sett, så ju enklare design desto bättre. Rent och helst utan så mycket krusiduller.

Gärna en gillaknapp eller något sätt att visa uppskattning utan att alltid behöva skriva kommentar (för helt ärligt är jag skitkass på det) som ibland kan kännas småtöntig (typ “fint!”).

Nicole 28 oktober, 2016 at 12:02 Reply

Varför ska du flytta tillbaka den??

Molkan 28 oktober, 2016 at 13:42 Reply

Jag vill tyvärr inte gå in på i detalj varför, men av flera olika skäl.

BeyondParadiise 3 november, 2016 at 12:17 Reply

Här kommer mina “must haves” :D
– Kategorier
– Sökfunktion
– Inte “läs mer funktionen”
– Gilla-knapp eller annat man kan klicka på när man inte hinner kommentera
– “Clean” och lättnavigerat
Och sist men inte minst…massa bilder :D ÄLSKAR dina bilder, du är BY FAR den mest talangfulla fotografen när det kommer till sminkbilder, looks och produkter. Love it! Ibland kollar jag på inlägg bara för bildernas skulle (om det är något i skrift som inte intresserar mig dvs.)

Keep up the good work!

Molkan 3 november, 2016 at 14:06 Reply

❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × ett =