Det går bra nu

av Malin
52 visningar 2 Minuter läsning

För att vara så där personlig igen så måste jag bara berätta om oturen vi haft sen vi kom hem från semestern…

När vi kom fram till Arlanda i fredags fanns inte våra väskor med på planet utan vi fick åka hem utan dem. Som tur kom de med nästa plan dagen efter, men ändå. Paniken som uppstår när man inser att man kanske inte får tillbaka sitt bagage. Det är hemskt!

Kom hem, hemnyckeln var i sambons bagage och min var hos kattvakten som låg och sov. Efter mycket om och men hittade vi extranyckeln så vi i alla fall tog oss in.

När vi kom in till badrummet såg vi att massor av kakelplattor hade lossnat och golvet rest sig. Vi har tyckt att det luktat illa ett tag, men eftersom vi bor i ett gammalt torp med egen brunn så är det inte ovanligt att brunnen blir full och måste tömmas. Men det var tyvärr vattenskadat att min sambo och vår hyresvärd bröt upp halva badrummet igår och nu står vår toalett ute på gården.

Inte nog med det så skulle vi åka och kika på lite nya prylar samt hämta upp lite saker och min sambo bad mig kolla på min telefon vilken avfart vi skulle ta. Helt plötsligt dog min skärm och telefonen blev jättevarm. Den har inte gått att starta sedan dess. Alltså jag orkar inte!

Det komiska var väl att jag igår morse satt och kikade på när mitt abonnemang gick ut, men har till skillnad från förut varit så nöjd med min iPhone 6 att jag inte vill byta ut den – utan var bara glad nu när jag får slippa avgiften för telefonen. Den fungerade klockrent fram till igår… ‍‍

1 kommentar

Jenny 1 augusti, 2017 - 15:52

Hur mycket otur kan en människa (eller två i detta fall) ha? Mer än ni förtjänar helt klart!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer