1506909_10151947164445642_1256481571_n

Den här dagen kan dra sig någonstans! Man kan ju tro att det är fredag den 13:e istället för alla hjärtans dag. Frasse har inte bara skitit på golvet, jag har lyckats hälla en halv tub superlim över mitt ena lillfinger, slagit i tårna ett antal gånger, haft sönder saker, spikat mig i tummen, internet har legat nere sen igårkväll… IGEN och så tog mjölken slut. Skit ska skit ha, eller hur?

4 kommentarer

Little Miss Consumer 14 februari, 2014 - 20:04

Okej, jag ska få dig att må bättre. Min dag började igår, när jag gick och lade mig runt halv elva märkte jag att mina katter har skitit och kissat i sängen, detta pga att jag bytt kattsand till en grovkornigare variant. Ingen affär som säljer kattsand öppet så spenderade natten med handduk som täcke och två skrikande katter som fick använda täckena som kattlåda. Går upp 07 för att köpa kattsand, åker till jobbet, upptäcker att jag glömt matlådan hemma (har 30 min lunch, ska hinna köpa+äta) sedan är min tröja skrynklig så kommer till jobbet 10 min tidigare för att stryka, då är strykbrädan borta!!!! <3 på dig

Malin 14 februari, 2014 - 20:16

Tack för försöket, men det känns fortfarande skit.. Synd det där med täckena dock.

I veckan gick även brandlarmet när jag stod i duschen och sprang ut spritt språngande naken för att stänga av det i panik, glömde kortet hemma när jag skulle handla.

Hade gärna gått upp till ett jobb och glömt lunchen än att inte ha något jobb alls. Maten är slut och har 30kr på kontot. Jippi!

Mona 15 februari, 2014 - 03:14

Stackare!! Tycker faktiskt synd om dig. Men du har en bra blogg..!

Johanna (Jolimas beautyblog) 15 februari, 2014 - 17:14

Haha fyfan, sånna dagar suger! Jag hade också en riktig otursdag häromdagen. Först mådde jag jätteilla när jag vaknade, sen skar jag mig på brödkniven, sen strulade bilen, sen var hissen trasig när jag kom hem efter att ha storhandlat (jag bor på sjunde våningen…) och så slutade det med att jag spillde en deciliter skållhett baconfett på stortån. Den dagen kunde hoppa upp i sin egen röv och dö.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer