Recension: TBS Brush On Sunlight

av Malin
35 visningar 2 Minuter läsning

skonhetsblogg_molkan_brush_on_sunlight

skonhetsblogg_molkan_brush_on_sunlight

skonhetsblogg_molkan_brush_on_sunlight

Information: “Borsta på Brush On över hela ansiktet för att belysa det med en ren, skimrande yta. Nya färgen Sunlight är perfekt för olivfärgad hud. Finns även i Radiance för ljusa hudtoner och Bronze för mörkare hud. Applicera på ansikte, kinder och dekolletage.”

Jag tycker: Brush On Sunlight lanserades i höstas i The Body Shop’s Radiance-kollektion. Produkten består av små skimmerkulor i rosa, korall och guldiga nyanser. Resultatet blir ett sublimt skimmer med en härlig guldglöd. Ett perfekt tillägg över ett matt rouge eller solpuder. Eftersom att den inte är jättepigmenterad kan man ha den i större delar av ansiktet och även ner på dekolletaget. Jag tycker att denna produkt känns lite extra lyxig och fixar lätt det där friska och solkyssta utseendet.

Brush On Sunlight finns att köpa på thebodyshop.se för 240 SEK.

4/5

1 kommentar

Honi 15 februari, 2014 - 22:39

Tycker att denna är UNDERBAR, jättehärlig glöd som inte blir för mycket även om man är väldigt ljus.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer