malhar_140110_0038

Information: “Vattenavvisande och fukttåligt puder som passar utmärkt i solen eller vid fysisk aktivitet. Pudret har en skir och sammetslen formula. Fäster mycket bra och ger en naturlig, len och lätt känsla. Finns i tre nyanser; 01 Sheer Transparent, 02 Natural Beige, 03 Warm Beige.”

Jag tycker: Detta ansiktspuder i Apolosophy-paketet jag fick i vintras är den produkt jag blivit mest imponerad över. Jag vet inte hur många puder jag testat i mitt liv, men många är det… Och alla uppför sig likadant. Men detta har blivit en stor favorit här hemma, både till att fixera foundation eller bara för att pudra på näsan lite när jag blir glansig. Formulan känns väldigt lätt på huden och reslutatet blir verkligen sammetslent. Jag kan återapplicera pudret med en puderborste eller en puderpuff flera gånger om dagen och det finns ingen tendens till att det ska bli kakigt, men oftast behöver jag inte alls bättra på det mer än en gång om dagen då det håller oljan borta under en vanlig arbetsdag. Jag har även varit ute i både snö, regn och blåst med detta puder på och även där är jag imponerad av hållbarheten. Det syns knappt att mina ögon runnit eller om jag duttat/torkat bort blött från ansiktet, det sitter liksom kvar och följer inte med det blöta.

Färgen jag fick heter 01 Sheer Transparent och passar mitt blekansikte prefekt just nu. Jag trodde faktiskt inte att det skulle vara så bra som det faktiskt är. Älskar att applicera pudret med Apolosophy Powder Brush som jag fick i samma paket. Två stora tummar upp!

Apolosophy Powder finns att köpa på Apotek Hjärtat för 139 SEK.

5/5

3 kommentarer

ALEXANDRA 13 februari, 2014 - 10:31

Åh detta ska jag lägga på minnet!

sunsetheat 17 februari, 2014 - 22:45

Apolosophy verkar har bra produkter med bra priser ! Har du testat pudret “Stay Matte” från Rimmel London ?

Malin 17 februari, 2014 - 22:49

Nej, det har jag inte. Men hört att det ska vara bra, samma med foundationen. Ska testa så fort jag får chansen 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer