20130404-200835.jpg

Här har det varit tyst idag…

Jag tror att mina allergier börjat kicka in, för jag har varit helt slut hela dagen eftersom jag inte sovit så många timmar i natt. Mitt svullna öga har fortfarande inte gått över och i morse när jag vaknade var det fullt med klet… euuuw! Jag tänkte gå till apoteket i morgon och hämta ut ögondroppar och nässpray, men till min lycka hittade jag både och i en låda här hemma 🙂

Håll tummarna att jag inte ser ut som Gollum i morgon!
Kram

Skriv en kommentar

sexton + tre =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy