Idag fick jag äntligen min Glossybox som varit dugligt försenad pga. påsken och strul med posten (ja, de är fortfarande paket som saknas). Men nu är den här och jag måste säga att jag är glatt överraskad efter de två senaste boxarna.

malhar_130405_0018-as-Smart-Object-1

malhar_130405_0007-as-Smart-Object-1

Det jag blev mest intresserad av var tandblekningen, ögonskuggan (02 Twilight) och krämerna. Nagelrepareringen kanske jag ger till mamma då jag har gelenaglar och kommer nog att fortsätta med det. Jag är dock lite besviken att jag inte fick Lip Blush’en från Jelly Pong Pong utan någon eyeliner/ögonskuggepenna. Kan säga redan nu att den inte kommer att användas alls. Byte någon?

P.S! Stör ihjäl mig på den otroligt suddiga/oskarpa/överexponerade bilden på framsidan av Glossy Mag.

3 kommentarer

Julia 5 april, 2013 - 16:14

Åh, jag har länge varit sugen på Glossybox, men får man ofta produkter för håret? Jag kör på balsammetoden, så jag kan inte använda vilka produkter som helst. Men allt annat kan jag ju använda 🙂 Verkar väldigt prisvärt!

Malin 5 april, 2013 - 16:51

Julia: Förra månaden var det både torrschampo och hårolja och månaden innan det var det ytterligare hårolja. Jag tycker det är en kul grej då man får prova nya saker som man annars kanske inte skulle köpa osv. Ett måste för en skönhetsälskare 😛

Julia 5 april, 2013 - 22:19

Det verkar vara något för mig och är det något jag inte kan använda kan jag ju alltid ge bort det till någon 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer