Jag hoppas att ni sett den nya designen på Damernas Värld nu och på bloggen. En härlig uppfräschning med några nya funktioner! I toppmenyn över inläggen har jag det man kanske mest är intresserad av om man läser min blogg, sminkningar och recensioner samt kontaktuppgifter och sidan om mig och bloggen.

I sidomenyn till höger (≣ Meny) kan du surfa runt bland alla mina kategorier utan att behöva gå in till en separat sida. Woop woop!

 Gilla-hjärtat finns kvar längst ned i varje inlägg och det är superviktigt för mig (om ni inte orkar kommentera) att ni gillar de typer av inlägg ni vill se mer av, för att jag ska kunna veta vad ni vill läsa ♥

Puss

Like

Relaterade inlägg

Stökigt!

Hej på er! Idag kommer jag att fixa lite med en eventuell ny design här på bloggen och därför kommer det under dagen kanske att vara lite stökigt här. Hoppas…

1 Comment
Lotta 20 juni, 2016 at 14:03 Reply

Vad bra att Gilla-hjärtat funkar nu. Det har det inte gjort tidigare! <3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × två =