Snapshots från semesterveckan

av Malin
89 visningar 5 Minuter läsning

Hej,

Jag lever! Typ. Jag är helt slut efter den här veckan! Jag är ju inte van att flänga och fara så här mycket, så med mitt bagage blir jag lätt trött. Somnade en 1,5 h nu när vi kom hem. Men i morgon är det tillbaka till verkligheten igen.

Men för att ta det från början så började den så där. I torsdags redan för 2 veckor sedan fick jag ont i öronen och blev sjuk. Hela förra veckan var jag sängliggandes i feber, öroninflammation, ont i halsen och bihåleinflammation. Hann med hela två stycken läkarbesök, men jag fick tyvärr ingen bra hjälp. Så vila, värktabletter och vatten har fått vara min medicin. Det är först nu jag börjar känna mig okej igen.

Semesterveckan har i alla fall varit härlig även om jag känt mig dålig. Den började med Mando Diao på Gröna Lund, alltså SÅ BRA! Jag fick inte bara se dem på scen, utan vi fick även träffa delar av bandet efteråt. Sambon överraskade mig rejält när han kom med Björn i hasorna som bjöd på en kram. Den kvällen kommer jag leva på länge ♥

Mamma kom och hälsade på och stannade hela helgen. Vi besökte ett av de gamla slotten i krokarna och svägerskan lyckades haffa mig på bild.

I måndags tog vi vårt pick och pack och åkte över till Gotland i ett par dagar. En ö jag besökte en del som yngre, men har inte varit där på väldigt länge. Det var mycket vackrare än vad jag mindes det. Framförallt solnedgången, det var nog den vackraste jag sett. Vi bodde på Hotell Breda Blick som bara ligger ett stenkast från både botaniska trädgården och havet. Supermysigt ställe som jag verkligen kan rekommendera, trevlig personal och fantastiskt läge.

I Västervik blev det inget avancerat, vi hälsade på mina föräldrar och spanade på nya Ulveus-bygget, spelade äventyrsgolf, badade och visade dem runt i stan och bland smultronställena. Jag har en väldigt svår relation till staden jag växte upp i, men tycker att den är okej i små doser. På sommaren ska tilläggas. Under vintern är det olidligt.

En väldigt mysig semestervecka på sitt vis, men nu är jag så trött så jag måste ta igen mig på onsdag när det är ledigt. Men det var en riktigt välbehövlig paus från både blogg och jobb. Nu ska jag bara fokusera på att bli frisk så jag kan njuta av sommaren! En liten video från veckan kommer inom kort också.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer