Påskweekend i London

av Malin
57 visningar

Hej,

Ibland gillar jag att vara spontan, i alla fall lite. Eftersom jag och sambon inte direkt ”firar Påsk” så bestämde vi att skulle försöka göra något tillsammans i helgen. Så vi bokade en liten weekend till London!

Så jag ska bara packa lite och fixa här hemma så åker vi. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, men bara vara tillsammans, äta gott och strosa. Så mysigt! Om jag hinner så tidsinställer jag något inlägg, annars hörs vi igen på måndag! Vad ska ni göra i helgen?

Har ni bra restaurang-, lunch- och brunchtips så mottar jag dessa mer än gärna! Jag har mina favoritställen, men det är ju alltid kul att testa nytt.

Glad Påsk!

2 kommentarer

Karin 30 mars, 2018 - 09:51

Åh låter helt fantastiskt. Ha det så underbart det bara går!

Svara
Malin 30 mars, 2018 - 10:26

Tack snälla ❤️

Svara

Skriv en kommentar

två × fyra =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy