London snapshots

av Malin
39 visningar 6 Minuter läsning

Helgens bravader i London är nu över. Varför går alltid helgerna så snabbt? Men jag är så otroligt glad att jag hittade den här resan och att min sambo ville följa med. Så idag tänkte jag bara visa lite bilder och berätta lite vad vi gjorde. Mycket kortfattat.

molkan london 2018molkan london 2018molkan london 2018Vi bodde på Hilton London Metropole Hotel, bara 5 minuter från Paddington Station – vilket var jättesmidigt att ta sig till och från Heathrow och väldigt centralt för att ta sig runt i London. Vi hamnade på översta våningen och såg därmed typ hela London från fönstret, rätt kul! Som skönhetsnörd tyckte jag också det var najs att de hade Peter Thomas Roth-produkter på rummen.

molkan london 2018molkan london 2018molkan london 2018molkan london 2018molkan london 2018På påskafton var allt öppet som vanligt och det var massor av happenings runt om i stan med äggjakt, parader osv. Vi hade inga direkta planer på vad vi skulle göra, utan strosade mest bara runt. Vi fikade på Caffe Concerto vid Oxford Street och sprang i musikaffärer på Denmark Street.

molkan london 2018molkan london 2018molkan london 2018molkan london 2018molkan london 2018Vi gick förbi Picadilly och vidare till Trafalgar Square för att kika på folk. Inget stressat, utan bara strosade och följde människoströmmen. Det var så skönt att inte ha något mål eller något bestämt.

molkan london 2018molkan london 2018molkan london 2018molkan london 2018På väg tillbaka till hotellet gick vi in vid Carnaby Street och jag fick skönhetsbehovet stillat. Köpte två produkter från Pixi som jag velat testa länge, vilka det är kommer i ett eget inlägg. Det var så himla mysigt och relativt lugnt. Kan bli liiite stressad av att inte kunna gå normalt utan att armbåga sig fram, så att gå där inne var så skönt efter trängseln på de större gatorna.

molkan london 2018molkan london 2018molkan london 2018Under påskdagen hade vi nästan hela dagen att strosa omkring innan vi behövde åka till flygplatsen. Så vi gick ner till London Eye och vad som brukar vara Big Ben, men eftersom hela byggnaden är under restaurering så såg man inte mycket av Westminsterpalatset.

molkan london 2018molkan london 2018I St. James Park kändes det som att våren var kommen. Det var fortfarande lite kyligt i luften och regnade till och från, men när solen tittade fram och när det inte regnade var vädret helt okej. Det var definitivt mer vår än i Stockholm i alla fall.

molkan london 2018Innan vi åkte hem passade vi på att äta lite lunch. Vi åt på Coach & Horses på Bruton Street som är en liten smal pub i typisk England-anda. Så goda burgare och fish & chips! Tyvärr glömde jag att fota den otroligt fina husfasaden (ja, jag älskar den här typen av arkitektur!). Men vill du se hur restaurangen ser ut utifrån kan du kika på Google Street View.

molkan london 2018Så mysig helg. Jag älskar verkligen att resa med sambon, vi har så kul! Vi har redan börjat planera nästa weekend. Var tror ni det bär hän då?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer