Depend Eye Lashes

av Malin
284 visningar 6 Minuter läsning

När jag plockade i ordning och rensade lite här hemma hittade jag massor av lösögonfransar från Depend både lite här och där och tänkte att jag skulle visa er några av Depends senaste fransstilar, men också några favoriter!

depend perfect eye artificial eye lashes
depend perfect eye artificial eye lashes
nyx wicked lashes tease depend hanna

Hanna är ett par klassiska långa och täta fransar som ligger lite omlott, vilket gör att de får en 3D-effekt. De påminner en del om NYX Wicked Lashes – Tease.

depend perfect eye artificial eye lashes
depend perfect eye artificial eye lashes

Matilda är fransar som är perfekt för dig som nybörjare, har väldigt runda ögonlock eller om du vill ha ett naturligt resultat. De är nämligen uppdelade i 5 delar för att det ska bli lättare att fästa. I början kan det vara knepigt att få till lösögonfransar som ligger över hela ögonlocket.

depend perfect eye artificial eye lashes
depend perfect eye artificial eye lashes
motd makeup of the day blue moon

Rebecka är långa separerade fransar som ger en härligt flirtig effekt. Detta är också några av Linda Hallbergs favoritfransar om jag inte missminner mig. Ett tips är att borsta fransarna med en frans- & brynborste och gnugga lite fram och tillbaka om man vill ha dem lite mer utspridda.

depend perfect eye artificial eye lashes
depend perfect eye artificial eye lashes

Erika är lagom långa och lagom separerade fransar för ett väldigt naturligt resultat. Det här är den perfekta vardagsfransen om man känner att man bara vill förstärka och fylla ut utan att det ser ut som lösfransar.

depend perfect eye artificial eye lashes
depend perfect eye artificial eye lashes
motd new year solstice nyårssminkning makeup 2015

Cecilia är långa, separerade fransar med färgskiftningar. De påminner om Depends egna fransar Alayah som jag har på mig på bilden. Den här effekten kan man även få med individuella fransar eller som med fransmodellen Matilda här ovan.

depend perfect eye artificial eye lashes
depend perfect eye artificial eye lashes
depend eyelashes sandra

Sandra är fylliga och vispiga volymfransar som ger ett fint och fylligt resultat. De påminner väldigt mycket om Ardell Demi – 120 som jag också gillar väldigt mycket.

depend perfect eye artificial eye lashes

Det bästa med Depends fransar är att banden är mjuka och följsamma och att de bara kostar 69 SEK /st. Mina favoriter är Hanna, Cecilia och Sandra. Looken med fransarna Sandra är en liten sneak peek på veckans sminkning som kommer på onsdag, så håll utkik efter det!

Har du testat Depends lösögonfransar? Vilka är dina favoriter?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer