Acadermia 2017

av Malin
137 visningar 6 Minuter läsning

Igår mötte jag upp mina bästa tjejer Emilie, Alexandra, Jannike, Emma och Dominika för en dag på skönhetsmässan Acadermia. En mässa med utställare inom skönhet och kosmetik.

acadermia skönhetsmässa 2017 acadermia skönhetsmässa 2017I love… och Bomb Cosmetics är två fina och budgetvänliga märken som är inriktade på kroppsprodukter.

acadermia skönhetsmässa 2017 acadermia skönhetsmässa 2017YOPE är ett märke inriktat på naturliga ingredienser med härliga aromer. Något för er som gillar tvålar och handkräm. Mässans gulligaste förpackningar!

acadermia skönhetsmässa 2017 acadermia skönhetsmässa 2017Hos SKINiD hittade vi rolig K-beautyhudvård. BHA Blackhead Power Liquid från COSRX var det absoluta dragplåstret för mig på hela mässan.

acadermia skönhetsmässa 2017På scenen hölls Nail Systems Art Open i fantasytema, så häftiga kreationer!

acadermia skönhetsmässa 2017I Make Up Stores Halloween-kollektion Shade Red ingår ett snyggt MLBB (my lips but better)-läppstift i sjukt snygg röd hylsa med vingar.

acadermia skönhetsmässa 2017Hos Gilda kunde man få göra ansiktsbehandling till mässpris samt spana in nyheten ‘Refining Peeling Mask’. Sugen? Ja!

acadermia skönhetsmässa 2017Ni som prenumererat på Glossybox har kanske fått produkter från Bellápierre Cosmetics? I fall du gillade det så kan du glädjas åt att de nu lanseras i Sverige.

acadermia skönhetsmässa 2017Grazette lanserar XL Concept med lite nordisk feeling på förpackningar.

acadermia skönhetsmässa 2017 acadermia skönhetsmässa 2017Inglot bjöd på hela sitt sortiment, alltså shit vad produkter de har! Och mycket fint.

acadermia skönhetsmässa 2017Le Mini Macaron, som förra året lanserade konsumentvänliga gellack tillsammans med en minihärdlampa lanserar nu handmasker.

acadermia skönhetsmässa 2017Givetvis blev det Proseccolunch.

acadermia skönhetsmässa 2017Hos Image Skincare var det så hög musik så att jag inte hörde ett ord av vad hen sa om produkterna… lite synd eftersom jag hört mycket bra om märket och var intresserad av att höra mer.

acadermia skönhetsmässa 2017Hos M Picaut hittade vi alla två nyheter som inte alls var nyheter… så märkligt! Vilken sten har vi bott under liksom? Så både Hydra Miracle Serum och Hydrating Water är två produkter att spana in!

Själva mässan var lite av en besvikelse, den var väldigt liten och många montrar var så “säljiga” att det blev pinsamt och jobbigt. Dessutom var det väldigt många montrar som kändes lika. Lackning av naglar och diverse skönhetsingrepp dominerade.

Men jag gladde mig mest åt att få en heldag med några av mina favorittjejer! Och dessutom fick jag även glädjen att träffa fina Maria igen och Amanda, Émilie och Tova för första gången. Så grymma allihop!


Emilie, Alexandra, Jannike, Emma och jag avslutade det hela med middag på Caliente som är en tapasrestaurang, mycket gott! Och så mysig kväll med många skratt. Alltså vad jag gillar de där tjejerna ♥

En lördag jag kommer leva på fram till vi ses igen.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer