Veckopaus

av Malin
42 visningar

Hej på er!

De senaste dagarna och veckorna har jag mått sådär utan att egentligen veta varför, samtidigt som det är mycket med allt runtikring, mycket jobb inför jul samt att jag inte varit ledig på riktigt på flera månader, oavsett helg eller vardag så är det alltid något… och i veckan har jag haft flera ångestattacker så känner att jag måste pausa lite.

Och eftersom jag tycker om att vara ärlig med er så vill jag berätta som det är. Så behöver ni inte undra varför det inte kommer att komma upp några inlägg förrän nästa vecka.

Kram

Skriv en kommentar

8 − två =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy