REKLAM En eftermiddag på Arlanda med Urban Decay & Duty Free

av Malin
114 visningar 4 Minuter läsning

REKLAM för Urban Decay & Duty Free

Förra veckan var jag på Arlanda för en träff med Urban Decay och Duty Free för en presentation av Urban Decay’s produkter som lämpar sig till Halloween.

urban decay duty free arlanda

Urban Decay och Duty Free Store bjöd in mig att träffa en av deras makeupartister Sarah Lyth som skulle visa mig Urban Decays produkter för att skapa en Halloweenlook. Jag kunde få välja mellan en festsminkning och en lite “läskigare” sminkning.

urban decay duty free arlanda
urban decay duty free arlanda

Makeupartisten Sarah, som för övrigt var så gullig och rolig, berättade lite om produkterna och sminkade mig med bland annat den otroligt snygga Naked Heat-paletten, min favoritfoundation Naked Skin tillsammans med Liquid Aura och dessutom en del nyheter som jag blev väldigt sugen på. Bl a. deras Meltdown Makeup Remover Lip Oil Stick för att ta bort riktigt envisa läppstift, som jag hade lyckats ta på mig innan.

urban decay duty free arlanda

Tyvärr började mitt ena öga rinna till följd av en 3-dagars migrän, men jag fick en sjukt snygg festmakeup i varma toner och jag tänkte faktiskt att jag skulle återskapa den här looken framöver där jag också kommer att dela med mig av lite tips jag fick av Sarah.

urban decay duty free arlanda

Jag fick med mig lite produkter med mig hem, två av dem har ni förmodligen redan sett i min video där jag testar nytt smink. Kan säga att jag gillar både Diffusing Blush Brush och Chill Setting Spray riktigt mycket redan nu!

Tack så jättemycket till Urban Decay och Duty Free för en härlig stund med grymma Sarah!

.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer