Lookfantastic Advent Calendar 2017

av Malin
122 visningar 2 Minuter läsning

En av de julkalendrar jag har i år är Lookfantastic’s härliga kalender “Beauty in Wonderland” som är inspirerad av en av mina absoluta favoritsagor, Alice i Underlandet.

Kalendern är fortfarande till försäljning i skrivande stund.

lookfantastic advent calendar 2017 beauty in wonderland
Lookfantastic Beauty in Wonderland Advent Calendar 2017, 1100 SEK

Adventskalendern innehåller 9 fullstora produkter, 16 deluxeprover och 19 exklusiva överraskningar som passar perfekt för den festliga säsongen. Med ett värde av 3120 kronor.

lookfantastic advent calendar 2017 beauty in wonderland

Kalenderförpackningen är ju ett konstverk i sig. Inte nog med det, förpackningen är utformad som en liten byrå med 4 lådor som man i efterhand kan spara och använda som förvaring. Toppen kan också öppnas och innehåller ett tunnare fack tillsammans med en spegel i locket.

lookfantastic advent calendar 2017 beauty in wonderland

Jag har varit en duktig chey och inte öppnat och tjuvkikat på någonting, utan allt kommer som en överraskning under dagarna i december, vilket kan behövas – för jag avskyr vintern, så jag behöver verkligen lite ljus i min tillvaro!

Alltså HUR fin är inte den här kalendern? Jag är så glad att jag köpte den här!

Jag kommer att öppna luckorna och redovisa alla mina kalendrar här på bloggen veckovis och ni kommer behöva att klicka er in i inläggen för att se alla bilder (som jag gjorde förra året) för att inte spoila något för någon annan. Bra va?

Kommer även bjuda på de andra kalendrar jag har i år  framöver.
Gilla inlägget om du är pepp!

1 kommentar

Blubb 10 november, 2017 - 16:04

Damn, alltså shit vad sugen jag blev på denna! :O

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer