molkan.se drivs sedan maj 2013 som en skönhetsblogg, med ambition att dela med sig av erfarenheter, åsikter om produkter samt att visa upp sminkkreationer och nyheter. Bloggen har produkt- och sminkfokus.

PR

Produktprover & PR
molkan.se tar emot arbetsmaterial i form av information, event och produktprover från företag, distributörer och PR-byråer, detta märks ut i enskilt inlägg. Det finns aldrig några förpliktelser att det material som sänds ut till bloggen kommer att synas. molkan.se strävar efter att följa svenska pressetiska regler och marknadsföringslagen (PDF-fil, vägledning för bloggar). Jag hänvisar alltid till min policy till både avsändare och tredje part innan de skickar mig något.

Produktrecensioner, tips och andra åsiktsbaserade inlägg kan aldrig påverkas eller köpas av avsändare eller tredje part. Jag är inte utbildad inom kosmetik eller skönhet, utan allt som skrivs är baserat på min egen kunskap, erfarenheter och uppfattningar. Jag reserverar mig för eventuella felskrivningar.

Annonser/sponsrade inlägg
Sporadiska annonsinlägg kan förekomma där företag kan köpa texter, länk- och annonsplats på molkan.se. Sponsrade inlägg och annonser märks alltid ut!

Copyright
Allt material (ej pressmaterial), om inget annat anges, ägs av mig och skyddas av upphovsrättslagen. Vill du låna bilder eller text, maila och fråga på info[at]molkan.se. Om du lånar bilder ska det tydligt framgå att bilden är lånad från molkan.se

POLICY

Som bloggare tar jag emot arbetsmaterial, gör samarbeten och använder mig av annonslänkar för att kunna leverera inlägg i den takt jag gör, detta märks alltid ut i inläggen för att du som läsare ska vara medveten om detta och för att det är viktigt för mig att behålla min trovärdighet.

Inlägget innehåller annonslänkar där jag tjänar några procent/kronor om du klickar på länken och/eller handlar i onlineshoppen genom min länk. Märkningen ligger alltid i början av inlägget. Du kan alltid välja att inte klicka på länkarna och själv söka upp produkten på nätet.

Detta inlägg presenteras i samarbete med xxx

Ett företag har köpt ett inlägg eller en länk och att jag därmed får betalt för att skriva inlägget. Sponsrade inlägg och annonser märks alltid ut (enl. marknadsföringslagen) tydligt för att du som läsare ska vara väl informerad!

Ett företag, PR-byrå eller distributör har skickat arbetsmaterial till mig, men det finns inga förpliktelser. Jag bestämmer själv om, när och vad jag ska skriva om den. Arbetsprover är inte ersättning eller gåvor, utan en förutsättning att kunna driva bloggen för att nå ut med information till läsare med mina egna erfarenheter i fokus.

KONTAKT

Representerar du ett företag, märke eller annat som kan vara av intresse för mig och mina läsare så får du gärna maila mig på info[at]molkan.se.

Godkänd för F-skatt