Tre tomma

av Malin
41 visningar 2 Minuter läsning

Oj, nu har jag haft en ofrivillig bloggpaus på en vecka! Förra helgen var jag på konferens, sedan en intensiv jobbvecka med mycket planering samt att vi for upp till fjällen denna helgen. Ni vet, det är alltid nåt… Men det kommer givetvis ett inlägg om konferensen asap. Vad har ni gjort i veckan?

tre tomma m picaut

Den första tomma produkten har verkligen varit en fröjd i duschen. Body Wash från M Picaut med havtorn, citronmyrten och aloe vera har både jag och sambon tyckt om. Duschkrämen är ganska rinnig i sin konsistens, så vi har fått ha den upp-och-ned för att det inte ska ha kommit ut alldeles för mycket. Men doften är fräsch och ligger kvar länge på kroppen om man jämför med andra duschkrämer jag testat. Dessvärre är detta lite av en lyxprodukt då den kostar 230 kr, men det kan det vara värt ibland.

Psst! Jag kan även rekommendera kroppsoljan och body lotion i samma doft/serie. Så fina!

tre tomma l'oréal lumi

L’Oréal Paris Lumi Magique Concealer i nyansen Light har varit som en sån där kompis som man alltid kan ringa oavsett tid på dygnet. Den har tjänat mig i vått och torrt och jag har gillat att applicera den under ögonen samt highlighta. Den lägger sig fint på huden och klänger inte fast vid torra partier eller lägger sig i små fina linjer. En riktig budgetkompis.

tre tomma estée lauder

Ett av mina favoritserum under åren har definitivt varit Estée Lauders ANR (Advanced Night Repair). Också en aningens lyxprodukt som jag försökt att snåla med så länge som det gått utan att den skulle blivit gammal. Konsistensen är ganska krämig, men gör huden så mjuk och återfuktad. Prislappen ligger på 725 kr för den lilla flaskan på 30 ml. Denna konkurrerar med ett annat serum som jag tog slut på tidigt i år som jag är väldigt sugen på att införskaffa igen. Men just nu kan jag inte bestämma mig. Jag gillar detta i alla fall!

Vad tog du slut på senast?

1 kommentar

Ingrid 29 maj, 2017 - 14:23

Lumi Magique är en favorit här med och en av ganska få saker jag köper om när den tagit slut.
Gjorde annars nyss slut på Complexion Rescue från BareMinerals men det var ändå ganska bra tajming eftersom lite mer färg gjorde att en lite mörkare nyans passar bra då det är en produkt jag verkligen gillar. Och sedan gjorde jag slut på silver-inpackning och balsam från Maria Nila men de blev aldrig några favoriter så nu jagar jag någon annan silverprodukt.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer