MOTD: My Go-to look (right now)

av Malin
69 visningar 2 Minuter läsning

Det roliga med ett kontorsjobb är att jag faktiskt känner att det är roligt att sminka sig till vardags, för jag svettas inte bort sminket eller gnuggar och sköljer av ansiktet 3 gånger om dagen längre.

De senaste veckorna har jag kört en enkel, fräsch sminkning med mycket glow. Jag har använt olika produkter varje gång – men i veckan hittade jag några nya guldkorn som jag verkligen gillar. Tyvärr är det några basprodukter från Sensai som inte lanseras förrän i september, men för att vara snäll kan jag tipsa om alternativ som finns där ute och som jag också använt till och från.

motd my go-to look

BAS
Sensai Glowing Base Primer
(alt. Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base)
Sensai Flawless Satin Foundation
(alt. IsaDora Hydralight Water-based Matte Makeup Foundation)
Sensai Loose Powder
Maybelline Master Bronze & Highlighting Palette – 4
Maybelline Master Blush & Highlighting Palette – 1 & 2

ÖGONBRYN
Make Up Store Microshadow – Shade Collection
Maybelline Brow Precise Fiber Filler – Medium Brown

ÖGON
By Terry  Stylo Blackstar – 4 Copper Crush
Maybelline The Colossal Big Shot – Black

LÄPPAR
IsaDora Nourishing Lip Oil Tinted – Mandarin

motd my go-to look

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer