The NYX List ♥

av Malin
63 visningar 7 Minuter läsning

Ni är många som verkar tycka om listor enligt min statistik, så idag när jag har sån migrän och världens mensvärk så tänkte jag göra det lite lätt för mig.

Jag har kommit fram till att NYX är ett av mina absoluta favoritmärken, samt att de är ett hett märke som syns överallt just nu + ett inlägg i listform = succé. Eller hur? Ta er gärna friheten att kopiera listan och svara själv på frågorna!

the nyx list molkan
the nyx list molkan

1. Vilken var din första NYX-produkt?
– Redan 2010 började jag intressera mig för smink så köpte jag två stycken Ultra Pearl Mania-skuggor. En gul och en orange. Och det var kanske så hela min sminkresa startade som har lett mig hit 🙂 Haha, that blending tho!

Dock hade jag förträngt detta innan jag kikade i mitt bloggarkiv och trodde att det var Round Lipstick i färgen Spell Bound då jag köpte det pga. Karissa Pukas, en av mina första skönhetsprofiler på YouTube som jag prenumererade på. Jag kan dock säga att intresset för både Karissa och läppstiftet nu är ett minne blott!

the nyx list molkan

2. Vilken/vilka produkt/er hamnade senast i din NYX-samling?
– När jag var på NYX-invigningen på Åhléns City tidigare denna månad fick ju två Ombre Blushes och ett Lip Lingerie i färgen Honeymoon följa med mig hem. Love it!

3. Vilken är din mest använda NYX-produkt?
– Jag tror att det är två produkter som tävlar om att vara mest använd. NYX Blush i färgen Taupe, passar perfekt som shadingnyans… och NYX Buttergloss i färgen Merengue, en så fin barbierosa färg som tillför lycka i hela min kropp!

4. Vad är du sugen på att testa härnäst?
– Åh, det finns så mycket! Jag älskar verkligen Liquid Suede-läppstiften och jag såg på hemsidan att det kommit 12 nyanser till! Men jag är också sugen på två av Full Throtthle-paletterna som kom nyligen. Dock vet jag inte om alla finns att få tag på i Sverige än? Sen är jag faktiskt lite nyfiken på deras borstar och andra applikatorer. Kan man ens få för mycket sånt? ♥

nyx liquid suede cream lipstick swatch
NYX Highlight & Contour Pro Palette

5. Vilken är din absoluta favoritprodukt från NYX och varför?
– Så svårt! Jag gillar nästan alla produkter, fast på olika sätt. NYX lippies är ju oslagbara, roliga och lekfulla färger. Liquid Suede i färgen Stone Fox, alltså.. amazing! En så fin och unik färg som får väldigt många blickar. Men å andra sidan älskar jag Highlight & Contour Pro Palette för att den är så jäkla bra till ett schysst pris. Åh, jag kan verkligen inte bestämma mig. Någon av de två i alla fall.

6. Vilken produkt eller produktkategori saknar du från NYX?
– Jag saknar nog en riktigt bra foundation och en grym mascara. Nu har jag ju inte testat allt i kategorierna, men av de jag har testat är det ingenting som stuckit ut. De mascaror jag testat har inte gjort något annat som inte andra mascaror gör.. och det verkar inte som att NYX har satsat speciellt mycket på foundations då jag varken hört eller sett någon säga något överväldigande om någon.

in my travel bag makeup

 7. Har du någon NYX-produkt som inte fungerade för dig?
– Något som gjorde mig otroligt ledsen och tyvärr är jättesynd är att Vivid Brights Liner torkar och spricker/smulas sönder på mina ögonlock. Har haft span på den röda nyansen som heter Vivid Fire, alltså.. sååå fin, men det är inget jag kommer att lägga pengar på.

nyx best sellers news nyheter bästsäljande

8. Finns det någon produkt som överraskat dig positivt?
– Definitivt HD Photogenic Concealer Wand! Förväntade mig inte speciellt mycket täckning, men det är en av mina mest älskade concealers idag. Lägger sig superfint under ögonen, inte i några veck – utan den ger ett liksom utsuddat intryck.

9. Finns det någon produkt du inte skulle vilja testa och varför?
– Jag har rent allmänt en stor anti-nagellacksperiod just nu eftersom jag har alldeles för många och kommer aldrig för mitt liv att hinna testa alla, så jag är inte speciellt intresserad av nagellacken – men inte för att jag inte tror att de inte är bra, utan mest för att jag inte har tid. Men nej, ingen specifik produkt.

the nyx list molkan

10. Vilka 3 NYX-produkter skulle du rekommendera att spana in först?
– Först; Liquid Suede-läppstiften, om du gillar att bära läppfärger som inte rör sig eller kladdar. Sen; Highlight & Contour Pro Palette, en palett som kan passa många – plus bra pigmentering och grymt pris! Och sist men inte minst; HD Photogenic Concealer Wand, en bra concealer som täcker bra och creasar inte.

2 kommentarer

Maria g 27 maj, 2016 - 00:25

Hej tack för dina tips. Så concealern är bra? Jag tänkte beställa lite från detta märke genom eleven. Vet du något läppstift som sitter kvar länge?? I detta märke o gärna fler. Ha en fin sommar mvh maria.

Mikaela 27 maj, 2016 - 10:53

Älskar NYX! Bra produkter till ett rimligt pris, är så sugen på liquid suede men har så blandade recensioner om dem… Men får kanske ta och testa en i alla fall. Full throttle finns för övrigt att få tag på, på Kicks hemsida! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer