Konst av smink

av Malin
35 visningar 2 Minuter läsning

Jag önskar att jag var duktig på att måla och rita, men jag kan knappt rita en streckgubbe liksom. Min pappa däremot.. han kan måla och min mamma är superduktig på att pyssla. Jag fick någon slags kombination av deras talanger med smink och foto, inte illa pinkat det heller! Och ibland får jag något ryck och bara vill skapa något – vilket jag gjorde för någon vecka sedan.

Just nu har jag en jobbig period med rinniga och irriterade ögon p g a. pollen så jag chillar lite med sminkningar.

OBS! Jag vet att detta gör ont i hjärtat, men jag lovar att inga nagellack kom till skada under fotograferingen. Tre läppstift som var för gamla kan dock ha behövt sätta livet till.

makeup smink art konst © molkan.se photography
makeup smink art konst © molkan.se photography

Detta resulterade i en tavla. Jag skulle mest bara kleta av nagellacken från lådan på fotopappret jag hade som underlägg, men gillade det så mycket att jag faktiskt ska rama in den. Det ser ju nästan ut som en oljemålning?

makeup smink art konst © molkan.se photography
makeup smink art konst © molkan.se photography

Denna bild kanske ni redan sett i mitt inlägg med Skönhetslistan. Dock var läppstiftskladdet är lite svårt att göra en tavla av i sig, men jag tänkte att jag fotar av den så kanske jag kan printa ut dem 🙂

Har du något kreativt [förutom smink i ansiktet] du brukar göra?

1 kommentar

Mammi 27 maj, 2016 - 14:02

Ahh, snyggt! Kul grej med sminkkonst. Me like nagellackskladdet väldigt mycket. Älskar färgerna. <3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer