Tips på Mors Dag-presenter ♥

av Malin
46 visningar 2 Minuter läsning

På söndag den 29/5 är det, som ni flesta säkert redan vet, Mors Dag. Dagen vi firar och hedrar våra älskade mammor. Jag saknar min mamma otroligt mycket just nu eftersom vi bor så långt i från varandra, men jag hoppas på att kunna hälsa på snart! Tills dess får hon nöja sig med ett litet paket ♥

mors dag presenter tips

BUDGET
Clarins Hand & Nail Treatment Cream – Fig Leaf, 75 SEK
– En återfuktande handkräm som gör händerna mjukare, minimerar åldersfläckar och gör naglarna starkare. En mammas händer behöver all kärlek som kan få, så varför inte en handmassage på köpet med sin nya hand- & nagelkräm som doftar av fikonlöv?

MELLAN
Scholl Velvet Smooth Diamond Pink, 399 SEK
– En batteridriven fotfil som tar bort förhårdnader på huden. En mammas fötter behöver mycket kärlek och omtanke, tänk vad mycket hon gör som du inte ser. Efter ett varmt fotbad kan hon med fotfilen få fina och härliga sommarfötter!

LYX
Rodial Snake Booster Oil, 995 SEK
– En högkoncentrerad ansiktsolja som inriktar sig på att reducera uttrycksrelaterade linjer och rynkor. Oljan är framställd med en unik peptidteknologi, syn®-ake dipeptid som är en syntetiskt framställd version av giftet hos ormen Temple Viper. Mammor åldras ju alltid med stil, men ibland vill hon kanske leva lite extra äventyrligt och testa något nytt.

1 kommentar

Mammi 24 maj, 2016 - 08:39

Åhh, min sötnos. Saknar dig också jättemycket. <3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer