NYX Ombre Blush med swatches

av Malin
124 visningar 3 Minuter läsning

NYX Ombre Blush – ge dina kinder en fin hint av färg med denna blush. Detta rouge har färgövergångar som är inspirerade av ombré-trenden. Med sin härliga formula berikad med två silkesmjuka färger blandade i en perfekt kombination av nyanser får du ett resultat du bara kommer att älska!

nyx ombre blush

När jag var på eventet med NYX i förra veckan hade jag faktiskt inte planerat att köpa någonting, men när jag fick syn på dem kunde jag verkligen inte låta bli. Jag hade velat ha alla färger, men plånkan tillät bara 2 stycken (då jag redan hade shoppat upp min kvot för semestern) – men de låg och ropade på mig så jag kunde inte låta dem ligga kvar!

Rougen kommer i 8 olika nyanser, men eftersom att det är som 2 rouge i ett skulle man kunna säga att det finns hela 16 färger.

nyx ombre blush

Jag bestämde mig för att inhandla Mauve Me och Code Breaker.

nyx ombre blush

Mauve Me är precis som det låter, en dov rosa ton med en hint av skimmer. Den ljusa delen skulle lika gärna kunna fungera som en highlighter, men också för att blanda ut den mörka nyansen. Här har jag swatchat den ljusa delen, den mörka och sedan hela produkten tillsammans från vänster till höger.

nyx ombre blush

Code Breaker är en kombination av en neonrosa och lila, helt matt. Jag kan tänka mig att denna också skulle passa någon med mörk hy superbra, men också fungera som ögonskuggor. Denna nyans får man vara lite försiktig med då den är väldigt pigmenterad. Här har jag swatchat den lila delen, den rosa och sedan hela produkten tillsammans från vänster till höger.

nyx ombre blush

Nyanserna är lite olika i formula då Mauve Me är skimrig och Code Breaker är matt, men jag tycker att de både är jättefina och är lätta att blanda ut. Hade Mauve Me på mig igår och jag tyckte att nyansen var så fin på mig – helt klart en ny favorit! Hoppas som sagt på att kunna samla alla färger så småningom. I like!

Har du testat NYX Ombre Blush? Eller är du sugen på att införskaffa dig någon nyans?

2 kommentarer

Jenny 14 maj, 2016 - 20:10

Jag .BEHÖVER. Mauve Me… Herregud vad snygg!

Linda 15 maj, 2016 - 00:31

Såg dessa igår när jag kollade runt och jag vill ha!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer