NYX-invigning @ Åhléns

av Malin
218 visningar 4 Minuter läsning

I onsdags var jag på ett pre-event med NYX Prodessional Makeup och invigning av deras pop-up store inne på Åhléns City, vilket var det enda jag hann med under min andra semestervecka – för vet ni vad? Jag har legat supersjuk hela veckan 🙁 Så jag är glad att jag orkade med det i alla fall!

nyx event pop-up store stockholm
nyx event pop-up store stockholm

Innan själva invigningen var några bloggare inbjudna till ett pre-event på Absolut Atelier, där Linda Hallberg skapade en supersnygg look inspirerad av Nyx, självaste nattens gudinna.

nyx event pop-up store stockholm
nyx event pop-up store stockholm
nyx event pop-up store stockholm
nyx event pop-up store stockholm

De små borden var uppdukade i teman tillsammans med små söta cupcakes och cake-pops.

nyx event pop-up store stockholm

Sedan gick vi i samlad trupp till Åhléns, där kön sträckte sig långt utanför huset – både för att få handla NYX-goodies och för att få träffa Linda.

nyx event pop-up store stockholm
nyx event pop-up store stockholm
nyx event pop-up store stockholm

Då Linda också är ansiktet för NYX kollektion Full Throttle körde hon den looken på scenen. Vi fick faktiskt komma in allra först och shoppa lite i butiken, och då jag tidigare i år skrev om några produkter som jag bara var tvungen att ha – så kanske ni kanske gissa vad som hamnade i min shoppingpåse? 🙂

Butiken kommer att finnas mellan 4 och 17:e maj, så är du sugen på att kika på något och få hjälp av de supergulliga NYX-tjejerna så tycker jag att du ska passa på!
.

Var du där?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer