Något ni kanske inte visste om mig är att jag älskar att göra egna såser och röror. Matlagning i sig är ganska tråkigt, men just enkla röror och kalla såser är lite av min specialitet. Idag gjorde jag två olika röror som jag la i tunnbröd och serverade som “snittar” på påskbordet. Man kan givetvis äta dem som hela wraps också.. Jag improviserade helt och hållet men blev så nöjd att jag ville dela med mig till er!
Tonfiskröra
Du behöver
– 2 burkar tonfisk i vatten
– 2-3 msk Cremé Fraiche
– 1 msk majonäs
– 1/2 röd paprika
– Salt & peppar
– Lite citronjuice
– Inlagda majskorn
Gör så här
1. Häll av vattnet av tonfisken och rör ihop med cremé fraichen och majonäsen.
2. Hacka 1/2 röd paprika i små bitar och blanda i.
3. Smaka av med salt, peppar och lite citronjuice.
4. Blanda eventuellt i lite inlagda majskorn.
5. Servera i tunnbröd!
Lax- & avokadoröra
Du behöver
– 1 paket kallrökt lax (200 g)
– 2 msk Cremé Fraiche
– 1 msk majonäs
– 1/2 rödlök
– 1 avokado
– Salt & peppar
– Lite citronjuice
– Torkad dill
Gör så här
1. Hacka laxen i småbitar och rör ihop med cremé fraichen och majonäsen.
2. Hacka 1/2 rödlök i små bitar och blanda i.
3. Mosa en avokado och rör ned.
4. Smaka av med salt, peppar, dill och lite citronjuice.
5. Servera i tunnbröd!
4 kommentarer
Mmmums! Ser väldigt gott ut. Det ska jag prova.
Haha, vad förvånad jag blev när det dök upp wraps bland dina inlägg. De ser kanongoda ut!
Haha eller hur! Var bara tvungen att dela med mig 😛
Men mums! Bra där Malin! 😀
Kommentarer är avstängda.