malhar_130405_0023

IsaDora_BB_Cream

Information: “En multifunktionell foundation – en hybrid mellan make-up och hudvård.

– Semi-transparent
– Beauty Balm – en crème som fungerar som primer, ger färg, återfuktar, täcker ojämnheter och skyddar huden
– Lätt textur som smälter in i hyn och ger en naturlig fräsch look
– Tottleförpackning med doseringsplugg
– SPF 12
– För alla hudtyper”

Jag tycker: En produkt som jag inte riktigt gillade när jag började använda den, men som jag nu älskar! Jag har använt denna på jobbet ett bra tag nu, en produkt som är lättapplicerad och inte tar mer än 2 minuter att få en fin och jämn yta. Den har lagom täckning och lägger sig inte i fina veck, utan smälter in i huden utan att kännas kladdig under resten av dagen. Presterar förvånansvärt bra och lyckas hålla min hud återfuktad utan att jag ser glansig ut. Den håller bra och fungerar även bra även om man inte vill lägga en hel sminkning utan att man ser helt platt ut. Jag har färgen 01 fair som jag tycker är mer åt medium-hållet då jag endast kan ha den nu när jag har fått lite färg. Men en perfekt go-to sommarprodukt.

IsaDora B.B Cream All-in-One Make Up SPF 12 kan t ex. köpas på eleven.se för 149 kr

.

4,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer