Make Up Store Pressvisning S/S 16

av Malin
28 visningar 1 Minuter läsning

Kl. 05.20 satt jag i bilen igår morse för att ta mig till tåget mot huvudstaden. Efter incheck och tillpiffning mötte jag upp Helena och vi begav oss till Make Up Stores egna lokaler på Söder för att få ta del av nyheterna i vår och sommar.

Det presenterades nyheter och samtidigt sminkades modellen i två olika looker – en varmare med contouring och en kallare med fokus på strobing. Alla förpackningar och formuleringar håller på att uppdateras samtidigt som nya produkter lanseras framöver, så det känns mycket spännande! De jobbar även med att ta bort alla animaliska ingredienser, vilket också är en stor tumme upp.

Vad som komma skall; en primer i puderform, contour-kit, en ny ögonbrynstrio, cream to powder-foundation, ett par borstar och ett par nya krämhighlighters. Alla produkter är verkligen superspännande, så det ser jag så fram emot att kika närmare på!

Vad tror ni om detta?

3 kommentarer

Annika 5 november, 2015 - 14:03

Contour-kit i krämform tilltalar mig som har torr hud. Är mycket sugen på att testa MUS.

Sanna | Beauty & Bride 5 november, 2015 - 15:14

Wow, vilket otroligt lyxigt event 🙂
Jag är ju inne på att fasa ut alla min produkter som är testad på djur och har dessvärre inte fått nåt svar på hur det står till med MUS produkter (mailade dem för kanske 2 veckor sen). Tänkte därför höra med dig om du vet det kanske? 🙂

Molkan 5 november, 2015 - 16:30

Jag ska fråga min kontakt på Make Up Store och höra 🙂 Återkommer asap!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer