Många tror att det är svårare/jobbigare att applicera ett krämrouge än ett vanligt puderrouge, men sanningen är att det är hur enkelt som helst! Plus att det oftast sitter längre (i alla fall på mig).

Här har jag använt IsaDoras nya Twist-Up Blush & Go i färgen 83 English Rose som är en superfin rosig färg med härligt guldskimmer

malhar_140117_00081. Efter du har lagt din bas, dra ett diagonalt streck på kinden (exakt var du vill lägga ditt rouge beror ju helt på vilken ansiktsform du har och vad du tycker passar just dig). Är produkten i en burk tar du en stipplingborste och duttar i burken och applicerar sedan som ett vanligt puderrouge.

malhar_140117_0009-22. Blanda ut rouget i cirkelformade rörelser med en stipplingborste.

malhar_140117_0141Hur enkelt som helst!

1 kommentar

Twist-Up Blush & Go från IsaDora. | Little Miss Consumer 30 januari, 2014 - 23:12

[…] Jag är väldigt förtjust i krämrouge och blev riktigt glad när jag såg att IsaDora i sin nya vårkollektion Ray of Light släppt inte mindre än 3 nya krämrouge. Twist-Up Blush & Go är som det låter en krämrouge i form av ett tjockt och krämig stick som du skruvar upp och applicerar där du vill ha det. Du kan jobba ut rouget med fingrarna eller med en borste. Jag föredrar att använda mig av en borste från UNE som heter Blush Brush-Blended Effect som är specialgjord för just krämrouge men det fungerar även med en stipplingborste. Fina Molkan har gjort en liten appliceringsguide här. […]

EMMAWHO 9 april, 2014 - 11:41

Enkel och bra tutorial, har länkat till det här inlägget i min blogg! 🙂 http://emmawho.se/2014/april/twist-up-blush-go.html#comment

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer