malhar_131011_0056

Den här veckan som kommer blir det knappast någon slappedag i soffan. Idag har vi lägenhetsvisning och tusen andra saker på schemat. Hela veckan är ihoppusslad för att jag ska hinna med allt. Och på söndag åker jag och Emilie till Norrköping för att sedan fortsätta upp till Stockholm på måndag. Plus att jag faktiskt kommit igång med löpningen igen, så att det ska hinnas med.

Så om ni undrar varför det är tyst här så vet ni varför.
Kram

1 kommentar

Emilie 14 oktober, 2013 - 14:46

HEEEJ ÅÅÅH! JAG HAR TÄNKT HÖRA AV MIG FLERA GÅNGER SÅ VI KUNDE BOKA BILJETTER. Jag har haft det apkörigt hela förra veckan. Jag skickar ett sms/ringer till dig senare ikväll!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer