20130809-195924.jpg

Idag var sista jobbdagen på hemmaplan. I morgon börjar jag jobba på annan ort. Och det är lika sorligt att sluta varje år, jag kommer att sakna alla. Men givetvis ska det bli kul att jobba i en annan butik och se hur de gör. Jag älskar att jobba på Systembolaget!

1 kommentar

Julia - Nailart 9 augusti, 2013 - 22:26

Kul att du trivs med ditt jobb 🙂 Jag jobbade på
Systembolaget för 3 år sedan och trivdes bra jag med. Det är en bra
arbetsplats 🙂

Svara

Skriv en kommentar

fem × fem =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy